SNEKKERARBEID

Bygg og Glass tilbyr alt innen snekring, oppussing og rehabilitering.

Bygg og Glass tilbyr alt innen snekring, oppussing og rehabilitering. Vi har mange års erfaring med å lede og utføre store og små oppussingsprosjekter. Om du skal pusse opp hele huset, leiligheten, eller deler av det, inne eller ute, ordner vi det for deg. Hos oss jobber kompetente fagfolk som sørger for høy kvalitet og god service. Sammen kan vi finne frem til løsninger som sikrer deg de ønskede resultater.

Trenger du snekker? Vi utfører alt av innvendig og utvendig snekkerarbeid både for næring og privat.

BORETTSLAG OG NÆRINGSBYGG

Vi utfører større oppdrag for borettslag og næringsbygg.

Vi utfører større oppdrag for borettslag og næringsbygg. Skal ditt borettslag skifte vinduer, glass eller dører utfører vi jobben. Vi har opparbeidet oss et godt rykte blant borettslag og næringsbygg i Oslo, og har gode skussmål. I tillegg har vi 24 timers døgnvakt og tilbyr
vaktmestertjenester for borettslag som ønsker det.

Alle våre produkter leveres med standard 5 til 10 års garanti. Vi tilbyr også utvidelse av garanti- og serviceavtale hvis det er ønskelig.

ØNSKER DU DEG EN NY TERRASSE ELLER PLATTING? 

Ta kontakt på 23 23 03 00

DØGNVAKT 24 TIMER

Vi har en døgnbemannet vakttelefon for akutte situasjoner utenom vår åpningstid. Vår forretningsidé er å levere gode tjenester basert på kvalitet og fagkunnskap samt være tilgjengelig når kunden trenger det.

RING 23 23 03 00

KONTAKT OSS

BYGG OG GLASS AS

TELEFON
+47 23 23 03 00
E-POST: post@byggogglass.no
ADRESSE:
Postboks 2430, Solli
2021 Oslo
ÅPNINGSTIDER
Mandag – Fredag
08:00 – 16:00